SVK bestuur

Het bestuur van de SVK is samengesteld uit mensen afkomstig van de klim- en boulderhallen en de NKBV.

De stichting kent op dit moment 6 actieve bestuursleden. Dit zijn de onderstaande personen.

Harald Swen

lid

Harald Swen, harald.swen(at)nkbv.nl

Harald is bij de NKBV onder meer verantwoordelijk voor het thema veiligheid. Daarnaast houdt hij zich bezig met in inhoud van de (sportklim)cursussen, alles m.b.t. materiaal en techniek, de klimgebieden en de ontwikkeling van de indoor en outdoor kliminfrastructuur. Ook is hij wekelijks in het buitenland aan de rots te vinden - mits de grenzen open zijn.

Roberto Ackermann

Penningmeester

Roberto is eigenaar van Klimmuur Utrecht, met 30 jaar de oudste klimmuur van Nederland. Op de uniek gevormde klimwanden zijn 120 gevarieerde sportklim-routes te vinden voor voorklimmen en topropen. Makkelijk maar ook moeilijk, van 3 tot 8c, zodat er voor iedereen genoeg te klimmen is.

Jakke Clijsen

lid

Jakke Clijsen, jakke(at)deklimmuur.nl

Jakke werkt sinds 1992, het begin van De Klimmuur, in Klimmuur Haarlem. Sinds 2006 is ze eigenaar van Klimmuur Haarlem en sinds 2019 van Boulderhal de Fabriek. Ze is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering in deze 2 hallen. Verder werkt ze nauw samen met het manegement van De Klimmuur, betreft onderwerpen als veiligheid, opleidingen, jeugdbeleid en routebouwen.

Leopold Roessingh

lid

Leopold Roessingh, leopold(at)mountain-network.nl

Leopold is ruim 25 jaar werkzaam bij Mountain Network. Hij is mede-eigenaar van de organisatie en als Directeur Klimcentra verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de zeven klim- en bouldercentra in Nederland.

Dennis Heijt

lid

Dennis Heijt, svk(at)deklimmuur.nl

Dennis is werkzaam bij De Klimmuur als bedrijfsleider. In die functie (en als klimmer, alpinist en voormalig rope access technician) houdt hij zich dagelijks bezig met alle aspecten van het veilig runnen van een klimhal.

Leo Broekmans

Voorzitter

Leo Broekmans, leo(at)neoliet.nl

Leo is sinds de bouw van de eerste klimhal werkzaam bij Neoliet. Hij is verantwoordelijk voor een aantal vestigingen in het zuiden des lands, en houdt zich verder bezig met ontwikkeling en implementatie van onder andere het veiligheidsbeleid, training en opleiding binnen Neoliet Nederland.