Onze leden

De SVK is een samenwerkingsverband tussen de klim- en boulderhallen en de NKBV. Momenteel heef de SVK nog geen formele leden. Wel werken de onderstaande partijen momenteel nauw samen in de SVK.

Leden

In de toekomst zal de SVK naar een structuur toegaan waarbij klim- en boulderhallen lid van de SVK kunnen worden. Dit zal eventueel via de Branchevereniging Klimsport gaan lopen. De exacte invulling van het lidmaatschaps-model en de bijbehorende zal nog verder uitgewerkt moeten worden. Momenteel zijn alle documenten van de SVK voor iedereen beschikbaar. In de toekomst zullen er ook producten komen die alleen voor leden van de SVK beschikbaar zijn.

Oprichters SVK

Klimmuur Utrecht

Klimmuur Utrecht is met 30 jaar de oudste en gezelligste klimmuur van Nederland. Op de uniek gevormde klimwanden zijn 120 gevarieerde sportklim-routes te vinden voor voorklimmen en top-ropen. Makkelijk maar ook moeilijk, van 3 tot 8c, zodat er voor iedereen genoeg te klimmen is.

Website Klimmuur Utrecht

Mountain Network

Bevlogen, gepassioneerd en met beide benen in de maatschappij.

Al 30 jaar zien we bij velen gebeuren wat bij ons ook gebeurt. We bloeien op door de klim- en bergsport. Natuurlijk omdat het leuk en uitdagend is, maar vooral omdat we ons thuis voelen in de vrije en sociale cultuur, uitgedaagd om verder en hoger te gaan en trots om wie we zijn en wat we doen. We voelen het positieve effect in alle aspecten van ons leven. Klimmen is een levensanker - het geeft ons vertrouwen in onszelf. Dat gunnen we de hele wereld.

Website Mountain Network

Neoliet

Neoliet is opgericht door achtvoudig Nederlands Kampioen Sportklimmen Erik Jacobs. Neoliet is voor en door klimmers en boulderaars. Elke klimhal en bouldergym van Neoliet heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden, met een eigen team van klimmers en boulderaars dat met passie voor de klimsport elke dag voor jou klaarstaat.

Website Neoliet

NKBV

Bereikbaarheid, onderhoud en ontwikkeling van de klim- en bergsport voor iedereen. Dat is waar de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) zich voor inzet. Dat doen we met vele vrijwilligers en professionals, verenigingen en clubs, leden, partners en sponsors. De NKBV verbindt mensen met een passie voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen. Het hele jaar door, een leven lang. De NKBV geeft vorm aan het verlangen om hoogte te beleven. Samen, op alle niveaus, gedreven en met respect. Voor haar leden wil de NKBV bergen verzetten.

Website NKBV

De Klimmuur

De Klimmuur is een bedrijf door en voor klimmers. Gesticht in 1992 door klimmers, en sindsdien bezocht door zo’n 2.000.000 klanten. Onze filosofie is daarbij dat we de klant meenemen in een totaalbeleving van onze verticale wereld. Dat betekent enerzijds fun, maar anderzijds ook de totale beleving van de sport, waaronder ook bijvoorbeeld het zekeren.

Website De Klimmuur